آخرین تغییرات سهمیه‌بندی بنزین ۱۴۰۵ / کارت جایگاه ممنوع شد؟ جزییات افزایش ۴۰ درصدی قیمت موبایل / بازار به کف رسیده؟ فوری / ثبت نام مسکن استیجاری تهران + شرایط و نحوه ثبت نام نتایج طرح عادی ایران خودرو اعلام شد + جزئیات شانس برندگان و زمان تحویل برندگان نتایج طرح مادران ایران خودرو امروز مشخص شدند | استعلام سریع با کد ملی انتقال سهمیه سوخت به کارت بانکی کلید خورد | بنزین چگونه سهمیه‌بندی می‌شود؟ + جزئیات آخرین قیمت ارز امروز ۱۰ مرداد ۱۴۰۵ | صعود دلار و یورو در بازار آزاد قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۵ | افزایش قیمت‌ها در بازار + آخرین نرخ‌ها نتایج قرعه کشی ایران خودرو مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد؟ + مشاهده با کد ملی برنامه جدید صندوق بازنشستگی کشوری/ جزئیات جدید تسهیلات بازنشستگان و خرید اقساطی بازنشستگان تسهیل فرآیند ترخیص خودروهای وارداتی در قشم ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟ اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف

احداث 10 هزار واحد مسکونی برای نیازمندان در کرمان

رییس سازمان برنامه و بودجه با بیان اینکه پیشرفت را صرفا در آبادانی شهرها نمی‌دانیم، گفت: برای توسعه سیستان و بلوچستان، هرمزگان و خراسان جنوبی نیاز به برنامه ریزی داریم.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۸ - ۰۶ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 January 26
کد خبر: ۳۴۲۶

به گزارش راهبرد معاصر ؛ محمدباقر نوبخت در مراسم امضای تفاهم نامه با کمیته امداد و بنیاد مسکن برای ساخت ده هزار واحد مسکونی در روستاهای استان کرمان، اظهار داشت: کمتر از دو هفته دیگر دهه پنجاه نظام جمهوری اسلامی آغاز خواهد شد و ما ۴۰ سال خدمت را پشت سر گذاشتیم.

رییس سازمان برنامه و بودجه افزود: طی ۴۰ سال گذشته اقدامات اساسی در کشور انجام شد. امروز توسعه، هم هدف مشترک کشورها و هم معیاری برای رتبه بندی کردن کشورهاست.

وی ادامه داد: آخریم نسخه توسعه، توسعه انسانی است. بر اساس معیارهایی که در توسعه انسانی تعریف شد، سه شاخص مهم شامل آموزش، بهداشت و درآمد سرانه کشور، تلفیق می شود و این شاخص را تشکیل می دهد و هر سال سازمان ملل کشورها را از این نظر رتبه بندی می کند.

نوبخت افزود: در حالی وارد دهه ۵۰ انقلاب شده ایم که جمهوری اسلامی علیرغم جنگ، موانع اقتصادی و ترورها نسبت به دو دهه گذشته در هر سه شاخص از جمله شاخص انسانی موفق بوده است به گونه ای که طی ۱۷ سال ۳۸ درصد رشد داشته ایم و در رتبه بالای توسعه انسانی قرار گرفتیم.

معاون رییس جمهور گفت: از نظر علمی در جایگاه ۱۵ جهان و از نظر شتاب علمی در منطقه، اول هستیم. از نظر ابعاد مختلف فناوری های نو و فضایی در رتبه دوم منطقه هستیم و بر اساس آخرین آمار اعلامی از سوی صندوق بین المللی پول از نظر اقتصادی هجدهمین اقتصاد بزرگ هستیم و تا سال ۲۰۲۱ در جایگاه ۱۵ قرار خواهیم گرفت.

وی با بیان اینکه پیشرفت خود را صرفا در آبادانی شهرها نمی دانیم و روستاها نیز مدنظر هستند، افزود: طی سفری که به کرمان داشتم خدماتی ارائه شده بود اما هنوز بخشی وجود دارد که باید یک اقدام مجدد و برنامه ویژه ای برای آن درنظر گرفت. یکی از این اقدامات ضروری، توجه به مسکن در جنوب کرمان است.

وی ادامه داد: طبق برآوردها و در قالب تفاهم نامه ای که امروز امضا شد، ۱۰ هزار واحد مسکونی در استان کرمان ساخته خواهد شد تا کپرها تا حدودی جمع آوری شوند.

نوبخت افزود: ظرف حداکثر یک سال، این تعداد واحد مسکونی را افتتاح خواهیم کرد.

معاون رییس جمهور با اشاره به اقدامات کمیته امدادو بنیاد مسکن در مناطق زلزله زده کرمانشاه و کرمان، گفت: تمرکز در این تفاهم نامه روی جنوب کرمان است اما مشکلات مختص کرمان نیست بلکه برای مناطقی همچون هرمزگان، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان حتی اطراف شهرهای بزرگ نیاز به برنامه ریزی داریم.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار